Daginstitutionen Lunden

/upload/daginstitutioner/lunden/henriks udefotos/gadehave lunden 300605 036net.jpg

 

 

 

Kære børn og forældre,

 

Vi arbejder ud fra en vision om at Lunden skal være mere end blot et pasningstilbud til forældre. Lunden skal være et sted for børn hvor de føler sig mere end velkomne, fordi de ubetinget hører til og er en uundværdlig del af et hele, men alligevel gøres parate til at møde en stor ny verden.

 

Det er vores ønske, at alle holder af at være en del af Lunden. At medarbejderne føler en faglig og personlig stolthed, og at forældrene føler tryghed og glæde ved, at deres barn tilbringer sin dagligdag i lige netop Lunden. Men vigtigst er det at børnene føler sig enestående på trods af at være én blandt mange.

 

Desuden er det Lundens ønske at medarbejdere, forældre og børn finder venner, kammerater, og/eller møder mennesker, der giver og tager imod i øjenhøjde.

 

Velkommen til Lunden.

Nyheder


Udskrift fra: inst.htk.dk - 1. June 2020, kl. 14:59.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://lunden.htk.dk/